Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2094921
09 Jan 17
Devojke, bežite od ženskaroša! Evo što mi se dogodilo pre par dana: kao i svaka devojka pomislim ''promenit će se on'' i pružim mu priliku. Dogovorimo se da se nađemo, odredimo vreme, kad ono gospodin mi piše da pomaknemo termin za sat vremena i pristanem ja, ali bez njegova znanja ipak na dogovoreno mesto sastanka dođem ranije. Sedim u autu i promatram - moj gospodin sedi u autu s nekom devojkom, jedu pizzu, smiju se, ljube se, a ja lepo nacifrana izađem iz auta, odem do njegova auta i kucnem na prozor. Mislim da mu je onaj komad pizze stao u grlu. Rekoh ''Oho, vidim lepo se ti provodiš." Onoj plastičnoj jadnici pored njega ponudim "Hajde sestro da te odbacim kući jer ovaj će te verovatno potrošiti i otkantati." Bledo me pogledala, ali nije imala svoje JA da pristane. Gospodinu sam rekla "Doviđenja, misliš da si igrač, ali davno sam te pročitala, veći sam igrač od tebe i nikad, ali nikad dok živiš nećeš me moći imati." Dodam gas i svirnem im za kraj! Koji odličan osećaj!
8911
897
228
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#365

Ako ne olizem poklopac od vocnog jogurta ne racunam da sam isti pojeo :)

odobravam 1051   •   osudujem 45   •   komentari 16
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 218261   •   osuđujem 5689   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 3599   •   osuđujem 1038   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2175195

Ne mogu da objasnim mami da vitaminski kompleks iz apoteke, dekstroza u prahu i proteini u prahu koje koristim za treninge nisu steroidi i da mi neće stati srce od toga :) I kad god sam nervozan, ili ...(više)

odobravam 1529   •   osuđujem 77   •   komentari 0
Detaljnije