Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2188011
19 May 17
U srednjoj školi sam bio mangup, osoba uvek željna pažnje koju sam dobijao tako što sam zadirkivao slabije o sebe. Posebno jednu devojčicu iz razreda iako nikada nisam imao razlog za to. Bila je mirna i povučena, gledala je uvek svoja posla, nije nikada progovarala pa možda i zbog toga. Govorio sam joj sve i svašta, društvo je to sve gledalo, smejalo se i sve su shvatili kao šalu. Ali ona nije. Pred kraj 3.razreda našli su je mrtvu, predoziranu alkoholom sa isečenim venama. Ostavila je pismo u kome je zahtevala da se pročita pred svima. Razlog njenog čina bilo je vršnjačko nasilje koje više nije mogla podneti, bila je sama i ostala sama. Dan danas pamtim svaku reč iz tog pisma, pamtim sve što sam joj ikada rekao, shvatio sam kroz šta je prošla i ne prođe dan da se ne setim njenog tužnog lica, niti noć da ne pomislim na nju. Nikada je neću zaboraviti, niti će mi ona to dopustiti. Zato ljudi, ovim putem vas MOLIM da ne radite to, nikada i nikome, ne podižite sebe tako što ćete spustiti druge.
5175
1239
184
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 2823   •   osudujem 646   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 226371   •   osuđujem 10744   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4513   •   osuđujem 1497   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2397999

Skinula ti ja određeni višak kilograma redukovanom ishranom, nešto pojačanom fizičkom aktivnošću, mada pila sam i ceđeni limun. Kad ljudi krenu da se raspituju i čuju ovo ceđeni limun odmah su u fazon...(više)

odobravam 1306   •   osuđujem 112   •   komentari 0
Detaljnije