Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2189203
19 May 17
Pre nego da moj suprug dođe iz Škotske, molio me da idem ja njemu. Nisam htela. Želim u Srbiju. Ljudi su topli i kulturni, ne kao oni njegovi nadrndani...:-) Došao prošle god. Venčali se. 24h smo zajedno, radimo zajedno, trkamo se ko će pre do kuhinje da opere suđe, svako jutro "dobro jutro ljubavi" ko će kafu prvi skuvati, pomažemo se od košenja trave do čišćenja kuće. Ne izlazimo, ne gledamo filmove, ne pijemo, ne koristimo socijalne aplikacije, imamo par prijatelja i posećujemo se porodično s vremena na vreme. Kupujemo klincima sladolede, babama cveće, dečici koja prose cipelice, hranu, dajemo svoje jakne kada im je hladno, pomažemo, volimo, pažljivi smo, ne galamimo, najbolji smo drugovi, pričamo, komšiji koji ne dolazi često kosimo dvorište iako ga ne znamo, znamo da je neki deka. Prvi komšija zove policiju jer sam pokupila azilanta koji ni srpski ne zna. Drugi zove policiju jer smo pokupili dva psa sa ulice, auto ih je pregazio, treći kune ko god uđe ili izađe iz dvorišta... E Srbijo,"ko me ter'o"...
2532
321
50
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12095   •   osudujem 616   •   komentari 45
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13472   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1759   •   osuđujem 16   •   komentari 0
Detaljnije