Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2189333
19 May 17
Shvatila da sam pogrešila jer sam čekala da se razviju u njemu romantična osećanja prema meni. Ako takva osećanja nisu sama isprva postojala, neće se nikada ni razviti. Da kažem da se naše druženje se vremenom razvilo u zaljubljenost sa moje strane, lagala bih, jer sam oduvek imala takva osećanja prema njemu. Svideo mi se jer se bori za ljude koji mu znače, vrlo je sarkastičan i ima neponovljiv smisao za humor. Nije se ponašao prema meni kao da želi išta više od druženja, a ja sam se trudila da se zadovoljim time da budemo drugovi, jer sam ga stvarno cenila. U jednom trenutku desilo nezamislivo, počeo je da se ponaša kao da se i on zaljubio u mene. Ali bilo je toplo-hladno sve vreme. Najgore mi je to što sam izgubila sebe i svoje dostojanstvo dok sam pokušavala da razumem šta se dešava. Zaljubljen je sve vreme u drugu devojku i želeo je preko mene da dopre do nje. Toliko se osećam poniženo jer me tako bezosećajno iskoristio. Da me je bar pitao da mu pomognem oko nje, uradila bih to.
2454
152
26
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#233

Uvek kad se iskakim pogledam u govance, da proverim kol'ko je izaslo.

odobravam 1108   •   osudujem 161   •   komentari 33
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 225376   •   osuđujem 9997   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4392   •   osuđujem 1440   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2367080

Muž i ja smo na dijeti. Jutros sam doručkovala burek, a u njegovom kaputu našla omot od čokolade. Napravila sam nam tortu za večeras. Jedan je život :)

odobravam 3515   •   osuđujem 173   •   komentari 0
Detaljnije