Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2272873
24 Sep 17
Roditelji su mi prije 8 godina poginuli. Ja (18) i sestra (5) ostale smo same. Rodbina je preuzela skrb nad nama, ostale smo u našoj kući a oni su slali novac jedno vrijeme i često nam dolazili, zatim su mi pomogli da pronađem posao. Sve obaveze su pale na mene, davala sam sve od sebe. Kave i izlaske zamijenila sam pranjem rublja, kuhanjem, čišćenjem, brigom za nju i njenu školu. I nikada nisam požalila, ona je cijeli moj svijet. Sada imam 25 godina i u tih 7 godina živila sam u strahu da ona nije sretna, da joj nešto nedostaje. Danas je iz škole došla i rekla da joj je zadaća napisati sastav o roditeljima. Tad sam prvi put plakala pred njom, nisam se mogla kontrolirati, bilo mi je toliko žao što ona nije u mogućnosti napisati nešto što ostala djeca shvaćaju tako olako. Prije sat vremena došla mi je sa sastavom koji je započela sa "ja nemam mamu, nemam tatu, imam nešto još bolje. Ja imam anđela čuvara *moje ime*" i evo sad plačem od sreće. Moj životni cilj je ispunjen. Volim te Lara <3
10811
55
126
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije