Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2279220
05 Oct 17
Tridesetog septembra, 2007. sam je posljednji puta vidio. Tada nisam znao da je to posljednje zbogom. Mislio sam da će se vratiti. Da ću dobiti drugu priliku. Nadao sam se da ću vremenom zaboraviti, ali kako su dani prolazili, bat njenih koraka dok je odlazila je postajao sve glasniji..škripa čizmi od šljunak u bašti našeg kafića. Nije se okrenula, a ja sam gledao za njom dugo nakon što se izgubila u ulici. Nisam ju krivio što je otišla, bolje nisam zaslužio. Tražio sam ju godinama, ali kao da je nestala sa lica Zemlje. Niko nije znao gdje je. Juče, ulazim u isti taj kafić..i čujem njen smijeh. Hvatam se za glavu, mislim, poludio si skroz, kad tamo.. Ona. Za ruku drži plavokosog dječaka i obraća mu se ''Dejane, idemo.'' Dižem pogled i oči nam se susreću. Odgovaram joj ''Idemo.'' i ona se osmjehuje. Razmjenjujemo par rečenica i brojeve i ona odlazi. Dječak mi maše. Ima 9 godina, moje ime, moj nos i njene oči. Ne znam šta da mislim. Zvao sam ju na kafu. Čekam odgovor. Čekao sam 10 godina, mogu još koji sat. Valjda.
6300
280
79
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije