Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2279220
05 Oct 17
Tridesetog septembra, 2007. sam je posljednji puta vidio. Tada nisam znao da je to posljednje zbogom. Mislio sam da će se vratiti. Da ću dobiti drugu priliku. Nadao sam se da ću vremenom zaboraviti, ali kako su dani prolazili, bat njenih koraka dok je odlazila je postajao sve glasniji..škripa čizmi od šljunak u bašti našeg kafića. Nije se okrenula, a ja sam gledao za njom dugo nakon što se izgubila u ulici. Nisam ju krivio što je otišla, bolje nisam zaslužio. Tražio sam ju godinama, ali kao da je nestala sa lica Zemlje. Niko nije znao gdje je. Juče, ulazim u isti taj kafić..i čujem njen smijeh. Hvatam se za glavu, mislim, poludio si skroz, kad tamo.. Ona. Za ruku drži plavokosog dječaka i obraća mu se ''Dejane, idemo.'' Dižem pogled i oči nam se susreću. Odgovaram joj ''Idemo.'' i ona se osmjehuje. Razmjenjujemo par rečenica i brojeve i ona odlazi. Dječak mi maše. Ima 9 godina, moje ime, moj nos i njene oči. Ne znam šta da mislim. Zvao sam ju na kafu. Čekam odgovor. Čekao sam 10 godina, mogu još koji sat. Valjda.
6287
277
79
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 4669   •   osudujem 66   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 224034   •   osuđujem 9006   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4227   •   osuđujem 1377   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2323844

U životu jedino i isključivo želim da imam pare. Možda ćete mi reći kako pare ne mogu da kupe sreću, ali svaki put kad sam imao para ja nisam bio presrećan, ali sam bar zaboravio na nesreću. Zaboravio...(više)

odobravam 1376   •   osuđujem 33   •   komentari 0
Detaljnije