Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2279282
06 Oct 17
Ja ne mogu da verujem koliko vas za svoj odrasli život krivi teško detinjstvo. Imala sam ga i ja, porodicu punu svađa i batina, nasilnog tatu, labilnu mamu, sek*ualno opterećenog brata, sve to u 30 kvadrata, ratove, besparicu, vređanja i nipodoštavanja svaki Božiji dan. Stres i strah na svakom koraku, ljubavi ni za leka. A razvoda i spasa ni na vidiku. Videla sam kakav život neću dozvoliti da moje dete i ima i kakav život ne želim za sebe. I to me je izgradilo u jaču i emotivniju osobu. Društvena sam, nisam zla, volim da olakšam ljudima živote, zbog loših iskustava samo imam podlogu da racionalizujem život i da budem dobar prijatelj-savetnik. Težak prvi deo života nije izgovor da zaser*te ostatak. Vi birate ko ćete biti. Socijalne anksioznosti su izgovor za slabiće koji se plaše da se uhvate u koštac sa životom. Pao si?! Ustani, zahvali se na lekciji i produži.
5724
1128
139
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 4669   •   osudujem 66   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 224034   •   osuđujem 9006   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4227   •   osuđujem 1377   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2323844

U životu jedino i isključivo želim da imam pare. Možda ćete mi reći kako pare ne mogu da kupe sreću, ali svaki put kad sam imao para ja nisam bio presrećan, ali sam bar zaboravio na nesreću. Zaboravio...(više)

odobravam 1376   •   osuđujem 33   •   komentari 0
Detaljnije