Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2279282
06 Oct 17
Ja ne mogu da verujem koliko vas za svoj odrasli život krivi teško detinjstvo. Imala sam ga i ja, porodicu punu svađa i batina, nasilnog tatu, labilnu mamu, sek*ualno opterećenog brata, sve to u 30 kvadrata, ratove, besparicu, vređanja i nipodoštavanja svaki Božiji dan. Stres i strah na svakom koraku, ljubavi ni za leka. A razvoda i spasa ni na vidiku. Videla sam kakav život neću dozvoliti da moje dete i ima i kakav život ne želim za sebe. I to me je izgradilo u jaču i emotivniju osobu. Društvena sam, nisam zla, volim da olakšam ljudima živote, zbog loših iskustava samo imam podlogu da racionalizujem život i da budem dobar prijatelj-savetnik. Težak prvi deo života nije izgovor da zaser*te ostatak. Vi birate ko ćete biti. Socijalne anksioznosti su izgovor za slabiće koji se plaše da se uhvate u koštac sa životom. Pao si?! Ustani, zahvali se na lekciji i produži.
5739
1142
139
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije