Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2314245
27 Nov 17
Jednom prilikom me jedna devojka pre ispita pitala da sedne iza mene, jer ako zapne negde može da pogleda u moj rad. Nisam se bunila, jer nemam ništa od toga što će ona pasti, ili položiti na prepisivanje. Njen problem. Prepisala je skoro sve, i položila. Pre mesec i po dana, borim se za uslov, zapelo mi baš, moji nemaju toliko novca da mi finansiraju i obnovu itd. I ja se setim da je ta ista devojka baš dugo spremala taj ispit i da bih sad mogla ja sesti iza nje pa ako zapnem negde, virnuću kod nje, iako za tri godine nisam nijedan ispit prepisala. Rekla je da ne može, jer ona se BOJI prepisivanja, trebala sam ranije to spremati, nije baš tako težak ispit. I još je rekla da joj je baš žao što je takva situacija, i poželela mi sreću. Ja sam položila ispit, na svoje znanje. A ona pala, jer nije videla čitavu jednu stranu sa pitanjima koja su nosila dosta više bodova od ostalih. Karma je k**va.
8237
121
40
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 989   •   osudujem 42   •   komentari 37
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 226906   •   osuđujem 11127   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4578   •   osuđujem 1516   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2412549

Mrzim kad izađem sa prijateljima i netko povede curu/dečka i provedu cijelo vrijeme ljubeći se, maze se pred svima, tepaju si... Lijepo ostanite doma i radite to dok ste sami!

odobravam 1478   •   osuđujem 31   •   komentari 0
Detaljnije