Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2314855
28 Nov 17
Bili smo 3 godine u vezi. Tačnije, 17 dana do trogodišnjice. Naš prvi zajednički koncert, i to Adilov. Neko vreme pre koncerta saznajem da me je prevario, sa njegovom 'drugaricom' i da je to trajalo mesec dana. Prećutim. Tokom koncerta, pogođena Adilovim baladama, govorim mu sve što sam saznala, naravno negira. Krenuli smo nakon koncerta kod mene, usput mi priznaje sve. Razlog prevare? 'Pa znaš, tad smo bili u lošim odnosima, ona je mene prva poljubila...' Zašto si nastavio sa svim tim. 'Ne znam'. Rešim da napravimo pauzu i da mi se javi, pa ćemo sve ispočetka, ako se budem osećala spremnom da pređem preko toga. Nema ga danima. Nazovem ga i reče mi da smo završili, nije on siguran u mene, i ne može izdržati to što još uvek nisam prespavala kod njega. Ostavlja me. Danima ne mogu doći sebi. Vidim da već kontaktira sa drugom. A ja? Trudim se da ne razmišljam toliko o tome, a ljudi, nakon svega, VOLIM GA, NEDOSTAJE MI. Znam da nije jedini, ali ja bih želela da ON ostane tu. Zauvek!
1375
5294
150
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije