Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2316835
30 Nov 17
Sjećam se večeri koja je bila kap koja je prelila njenu čašu. Ne bih išao u detalje, ali rećiću tek toliko da je njeno strpljenje bilo ogromno poput okeana a njena dobrota i ljubav beskrajni poput svemira. I ja sam glupavo na sve to pljunuo. Kriv sam, živim sa krivicom. Mjesec dana kasnije ona je zauvijek otišla iz našeg grada, promijenila broj, ostavila me u prošlosti, gdje mi i jeste mjesto. U glavi su mi odzvanjali njeni jauci i preklinjanje da se prestanem uništavati. I odlučan da ispoštujem uspomenu na nju, prestao sam. Završio faks, zaposlio se, upisao master, prestao se opijati i duvati, počeo čitati i ponovo trenirati. Bila mi je u mislima kad sam primio prvu platu, kad sam branio magistarski rad, kad sam se popeo na Olimp. Sreo sam ju 6g kasnije, 7000km od našeg rodnog grada, na seminaru. Popričali smo uz piće i razišli se. Rekla mi je da joj je drago što sam uspio. Ja nemam nikoga, ona nema nikoga, ali čini se srećno. Drago mi je zbog toga. Njoj dugujem sve što sada jesam i sve što imam. Hvala ti, M.
6390
255
46
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#92

Volim kako devojke mirišu. pogotovo u proleće.mmm

odobravam 5141   •   osudujem 112   •   komentari 36
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229612   •   osuđujem 13308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4935   •   osuđujem 1646   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2499077

Čim sam iz bolnice posle porođaja došla kući, svekrva dovela drugarice da vide bebu. Odmah ide ono umiljavanje "Jao ima oči na majku". A ono fazon beba još nije ni progledala.

odobravam 1774   •   osuđujem 88   •   komentari 0
Detaljnije