Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2319983
06 Dec 17
Skoro smo dobili bebu. Suprug radi 3 posla jureći za nekim lagodnijim životom u budućnosti. Ja imam lepa primanja na porodiljskom (veća od njegovih) i po ceo dan sam sa malom. Jeste naporno i volela bih da imam pomoć, ali to sam htela i dovoljan je njen osmeh da zaboravim na umor. Podržavam njegove ambicije, ali shvatam da polako istiskuje sebe iz naših života jureći neku njegovu zamisao života dok život prolazi. Meni taj novac nije potreban, ne oskudevamo ni u čemu ni sada. Ja i on smo postali dva cimera koji se sretnu u krevetu mrtvi od umora a mala provede sa njim 15 min dnevno kvalitetnog vremena. Žao mi je što propušta njen prvi osmeh, prvo gugutanje, prvi izlazak na sneg, izraz lica kada je prvi put spazila vrapca, a ko zna da li će videti prvi korak, prve reči. Žao mi ga je jer ako mene pitate nikakva ni milionska dnevnica ne može da ih plati. Polako upoznajem svoje dete i svakog dana se sve više zaljubljujem. Biće tata koji može sve da priušti ali ne i tata koji je poznaje i razume.
2820
177
64
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 579   •   osudujem 415   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229271   •   osuđujem 13054   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4890   •   osuđujem 1636   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2487465

Sve žene kukaju debele, a onda uđem u one grupe za licitacije, prodaju i zamenu garderobe i raznih stvari i shvatim da sam samo ja debela i da one ništa ne jedu jer sve nose S i XS!

odobravam 1678   •   osuđujem 101   •   komentari 0
Detaljnije