Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2319983
06 Dec 17
Skoro smo dobili bebu. Suprug radi 3 posla jureći za nekim lagodnijim životom u budućnosti. Ja imam lepa primanja na porodiljskom (veća od njegovih) i po ceo dan sam sa malom. Jeste naporno i volela bih da imam pomoć, ali to sam htela i dovoljan je njen osmeh da zaboravim na umor. Podržavam njegove ambicije, ali shvatam da polako istiskuje sebe iz naših života jureći neku njegovu zamisao života dok život prolazi. Meni taj novac nije potreban, ne oskudevamo ni u čemu ni sada. Ja i on smo postali dva cimera koji se sretnu u krevetu mrtvi od umora a mala provede sa njim 15 min dnevno kvalitetnog vremena. Žao mi je što propušta njen prvi osmeh, prvo gugutanje, prvi izlazak na sneg, izraz lica kada je prvi put spazila vrapca, a ko zna da li će videti prvi korak, prve reči. Žao mi ga je jer ako mene pitate nikakva ni milionska dnevnica ne može da ih plati. Polako upoznajem svoje dete i svakog dana se sve više zaljubljujem. Biće tata koji može sve da priušti ali ne i tata koji je poznaje i razume.
2817
176
64
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#233

Uvek kad se iskakim pogledam u govance, da proverim kol'ko je izaslo.

odobravam 1108   •   osudujem 161   •   komentari 33
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 225376   •   osuđujem 9997   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4392   •   osuđujem 1440   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2367080

Muž i ja smo na dijeti. Jutros sam doručkovala burek, a u njegovom kaputu našla omot od čokolade. Napravila sam nam tortu za večeras. Jedan je život :)

odobravam 3515   •   osuđujem 173   •   komentari 0
Detaljnije