Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2320875
07 Dec 17
Bila sam gdje si ti sada. Ma bila sam ja i gore. I na hladnim pločicama kupaonice sa suznim očima i jecajima koji odjekuju kućom. I u naručju najbolje prijateljice kojoj srce kidam svojim ponašanjem. I svi su mi govorili:"Život ide dalje..." Da. Imali su pravo. A znaš što sam naučila iz sve te moje patnje? Da, život zaista ide dalje. Iako ti se to čini nemogućim. Neće ljubav nestati za cijeli život samo ako te on povrijedio. ON NIJE JEDINI KOJEG ĆEŠ VOLJETI! Bit će ih još dosta. Neki će te boljeti. Neke ćeš ti boljeti. A onda će se pojaviti netko...s kim neće biti komplicirano. Netko tko te neće ignorirati, tko neće pronalaziti izgovore. Netko tko nikada neće prestati dokazivati koliko te zapravo voli. Dogodit će se. Shvati to, jer si previše mlada da ti svijet sruši to što te jedan dečko ne voli. Iako sada ne vjeruješ u moje riječi i iako je on najbolji, jedini jedinstveni, kajat ćeš se suza i živaca kada budeš u naručju nekog tko će biti vrijedan tebe.
6239
494
125
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#92

Volim kako devojke mirišu. pogotovo u proleće.mmm

odobravam 5141   •   osudujem 112   •   komentari 36
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229612   •   osuđujem 13308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4935   •   osuđujem 1646   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2499077

Čim sam iz bolnice posle porođaja došla kući, svekrva dovela drugarice da vide bebu. Odmah ide ono umiljavanje "Jao ima oči na majku". A ono fazon beba još nije ni progledala.

odobravam 1774   •   osuđujem 88   •   komentari 0
Detaljnije