Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2320875
07 Dec 17
Bila sam gdje si ti sada. Ma bila sam ja i gore. I na hladnim pločicama kupaonice sa suznim očima i jecajima koji odjekuju kućom. I u naručju najbolje prijateljice kojoj srce kidam svojim ponašanjem. I svi su mi govorili:"Život ide dalje..." Da. Imali su pravo. A znaš što sam naučila iz sve te moje patnje? Da, život zaista ide dalje. Iako ti se to čini nemogućim. Neće ljubav nestati za cijeli život samo ako te on povrijedio. ON NIJE JEDINI KOJEG ĆEŠ VOLJETI! Bit će ih još dosta. Neki će te boljeti. Neke ćeš ti boljeti. A onda će se pojaviti netko...s kim neće biti komplicirano. Netko tko te neće ignorirati, tko neće pronalaziti izgovore. Netko tko nikada neće prestati dokazivati koliko te zapravo voli. Dogodit će se. Shvati to, jer si previše mlada da ti svijet sruši to što te jedan dečko ne voli. Iako sada ne vjeruješ u moje riječi i iako je on najbolji, jedini jedinstveni, kajat ćeš se suza i živaca kada budeš u naručju nekog tko će biti vrijedan tebe.
6232
493
125
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 989   •   osudujem 42   •   komentari 37
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 226906   •   osuđujem 11127   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4578   •   osuđujem 1516   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2412549

Mrzim kad izađem sa prijateljima i netko povede curu/dečka i provedu cijelo vrijeme ljubeći se, maze se pred svima, tepaju si... Lijepo ostanite doma i radite to dok ste sami!

odobravam 1478   •   osuđujem 31   •   komentari 0
Detaljnije