Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2321311
07 Dec 17
Kad čujem "nije ni u Njemačkoj sve tako zlatno", poludim. Ovdje se misli na sve one koji odlaze vani da bi radili i stvorili život. Jeste ljudi, zlatno je. Apsolutno sve je uređeno, svaki segment života. Kažu nije sve u parama, pa i ne idu ljudi samo zbog para, idu zbog standarda, drugačijeg, zdravijeg načina života. Mislite da je vrhunac uspjeha u životu okrenuti janje za prvi maj, napiti se i proći nekažnjeno, zovnuti komšinicu ujutro i otračati pola komšiluka, to je naša posebnost? Ne znam šta je za osudu kad neko napusti državu koja tone , u kojoj se sve rješava vezama, gdje kupiš diplomu, preko vikenda završiš fakultet, gdje su neki državni fakulteti ravni po znanju srednjim školama, o privatnim i ne  želim...  gdje mamini i babini polupismeni sinovi i kćerke upravljaju institucijama, a nisu u stanju upraviti ni vlastiti život. Neka ide svako gdje mu je bolje. Kad naši ne znaju cijeniti i upotrijebiti pamet i inteligenciju, neka bar neko drugi cijeni.
5818
630
194
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 989   •   osudujem 42   •   komentari 37
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 226906   •   osuđujem 11127   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4578   •   osuđujem 1516   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2412549

Mrzim kad izađem sa prijateljima i netko povede curu/dečka i provedu cijelo vrijeme ljubeći se, maze se pred svima, tepaju si... Lijepo ostanite doma i radite to dok ste sami!

odobravam 1478   •   osuđujem 31   •   komentari 0
Detaljnije