Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2321311
07 Dec 17
Kad čujem "nije ni u Njemačkoj sve tako zlatno", poludim. Ovdje se misli na sve one koji odlaze vani da bi radili i stvorili život. Jeste ljudi, zlatno je. Apsolutno sve je uređeno, svaki segment života. Kažu nije sve u parama, pa i ne idu ljudi samo zbog para, idu zbog standarda, drugačijeg, zdravijeg načina života. Mislite da je vrhunac uspjeha u životu okrenuti janje za prvi maj, napiti se i proći nekažnjeno, zovnuti komšinicu ujutro i otračati pola komšiluka, to je naša posebnost? Ne znam šta je za osudu kad neko napusti državu koja tone , u kojoj se sve rješava vezama, gdje kupiš diplomu, preko vikenda završiš fakultet, gdje su neki državni fakulteti ravni po znanju srednjim školama, o privatnim i ne  želim...  gdje mamini i babini polupismeni sinovi i kćerke upravljaju institucijama, a nisu u stanju upraviti ni vlastiti život. Neka ide svako gdje mu je bolje. Kad naši ne znaju cijeniti i upotrijebiti pamet i inteligenciju, neka bar neko drugi cijeni.
5821
630
194
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11373   •   osudujem 277   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228396   •   osuđujem 12279   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4756   •   osuđujem 1583   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2456482

Muževa sestra je udarila šamar našem sinu od 3 godine, jer joj je nagazio na cvijet u vrtu dok se igrao. Držao se za obraščić i plakao, a ona ga je samo ravnodušno promatrala. Ovo me jako razbijesnilo...(više)

odobravam 1138   •   osuđujem 137   •   komentari 0
Detaljnije