Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2360263
12 Feb 18
Tata je iznenadno umro od srčanog udara. Ja živim i studiram cca 500km udaljeno od kuće. Autobusom mi treba oko 6-7 sati do kuće i uputila sam se uskoro nakon što sam saznala da je umro. U pogrebnom su, međutim, preporučili da ga što prije odvezu u mrtvačnicu, budući da se radi o srčanom i cijeli je pomodrio. Moji su tako i učinili, a da me ništa nisu pitali. Navečer sam stigla kući, njega nije bilo, a htjela sam ga barem poslijednji put vidjeti. Nisam to nikome govorila i svi su govorili: bolje da ga nisi vidjela. E, pa meni nije bolje, htjela sam tu posljednju šansu za pozdrav. Zadnji put sam ga vidjela tri mjeseca prije smrti i neću ih nikada zaboraviti, to mi je posljednja uspomena na njega. Teško zaboravljam i to da mi je oduzeta posljednja prilika da ga vidim i pozdravim se. Tek kada sam došla na groblje i vidjela lijes postala sam donekle svjesna da ga više nema. Prošle su dvije godine od toga, a meni ta činjenica sve teže pada. Šutim i nikome ne govorim pa barem ovdje da kažem.
2777
100
42
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 712   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228909   •   osuđujem 12751   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4827   •   osuđujem 1615   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474555

Moj dečko se popeo na stolicu i počeo da vrišti kada je video bubu. Od toga momenta nekako je potpuno pao u mojim očima. Pričao mi je prije kako je sam izbio dva muškarca. Ne ložim se na takve priče a...(više)

odobravam 789   •   osuđujem 1790   •   komentari 0
Detaljnije