Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2360263
12 Feb 18
Tata je iznenadno umro od srčanog udara. Ja živim i studiram cca 500km udaljeno od kuće. Autobusom mi treba oko 6-7 sati do kuće i uputila sam se uskoro nakon što sam saznala da je umro. U pogrebnom su, međutim, preporučili da ga što prije odvezu u mrtvačnicu, budući da se radi o srčanom i cijeli je pomodrio. Moji su tako i učinili, a da me ništa nisu pitali. Navečer sam stigla kući, njega nije bilo, a htjela sam ga barem poslijednji put vidjeti. Nisam to nikome govorila i svi su govorili: bolje da ga nisi vidjela. E, pa meni nije bolje, htjela sam tu posljednju šansu za pozdrav. Zadnji put sam ga vidjela tri mjeseca prije smrti i neću ih nikada zaboraviti, to mi je posljednja uspomena na njega. Teško zaboravljam i to da mi je oduzeta posljednja prilika da ga vidim i pozdravim se. Tek kada sam došla na groblje i vidjela lijes postala sam donekle svjesna da ga više nema. Prošle su dvije godine od toga, a meni ta činjenica sve teže pada. Šutim i nikome ne govorim pa barem ovdje da kažem.
2775
100
42
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#361

žensko sam i masturbiram

odobravam 2823   •   osudujem 646   •   komentari 206
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 226371   •   osuđujem 10744   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4513   •   osuđujem 1497   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2397999

Skinula ti ja određeni višak kilograma redukovanom ishranom, nešto pojačanom fizičkom aktivnošću, mada pila sam i ceđeni limun. Kad ljudi krenu da se raspituju i čuju ovo ceđeni limun odmah su u fazon...(više)

odobravam 1306   •   osuđujem 112   •   komentari 0
Detaljnije