Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2360263
12 Feb 18
Tata je iznenadno umro od srčanog udara. Ja živim i studiram cca 500km udaljeno od kuće. Autobusom mi treba oko 6-7 sati do kuće i uputila sam se uskoro nakon što sam saznala da je umro. U pogrebnom su, međutim, preporučili da ga što prije odvezu u mrtvačnicu, budući da se radi o srčanom i cijeli je pomodrio. Moji su tako i učinili, a da me ništa nisu pitali. Navečer sam stigla kući, njega nije bilo, a htjela sam ga barem poslijednji put vidjeti. Nisam to nikome govorila i svi su govorili: bolje da ga nisi vidjela. E, pa meni nije bolje, htjela sam tu posljednju šansu za pozdrav. Zadnji put sam ga vidjela tri mjeseca prije smrti i neću ih nikada zaboraviti, to mi je posljednja uspomena na njega. Teško zaboravljam i to da mi je oduzeta posljednja prilika da ga vidim i pozdravim se. Tek kada sam došla na groblje i vidjela lijes postala sam donekle svjesna da ga više nema. Prošle su dvije godine od toga, a meni ta činjenica sve teže pada. Šutim i nikome ne govorim pa barem ovdje da kažem.
2771
99
42
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#154

Povremeno gledam Farmu!

odobravam 355   •   osudujem 1130   •   komentari 15
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 225291   •   osuđujem 9930   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4378   •   osuđujem 1437   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2364029

Bivša djevojka koja me proganjala 4 godine me konačno popustila.. Inače ukratko njen CV: lažna trudnoća, lagala da sam je prebio, uhođenje, javljanje mojim djevojkama i drugaricama itd. Nakon par mjes...(više)

odobravam 2240   •   osuđujem 102   •   komentari 0
Detaljnije