Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2376026
14 Mar 18
Većina devojaka bi bila presrećna da imaju dečka kao što je moj, koji želi brak i obožava decu. Ok, trenutno još nemamo uslova i pa ne pokušavamo još uvek. Ali ja se plašim trudnoće, a on ne shvata čemu strah jer, pobogu, kako su njegove sestre mogle da rađaju bez problema? Sestre mu sigurno nisu pričale da su imale šuljeve, gorušicu, da su im noge oticale i kakav je bio porođaj. Ja sam ionako malokrvna, sklona padavici, i imam problema s želucem. Imali smo i veliku svađu kad je on izjavio da se "plaši da neću hteti da rađam" i da on hoće "da prenese svoje gene", kad sam rekla da bih volela da usvojim bar jedno dete. Nije uzeo u obzir da sam i ja usvojena i da imam sjajan odnos sa mamom i to me je uvredilo. Posle se složio s usvojenjem i izvinio se....ali mene sad muči koliko je ravnodušan prema celoj toj stvari. Van toga je divan i pažljiv i voli me, ali posle takvih izjava se zapitam šta sam mu ja, inkubator?-i da li ćemo ostati zajedno.
1364
2064
190
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 722   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229933   •   osuđujem 13573   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4969   •   osuđujem 1661   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2510389

Bivši mi je skoro poslao video od 7 sekundi, na kome smo polugoli i "igramo se" (ne vidi se da smo baš mi na snimku). Imam dečka i super mi je s njim, ali nekad i po nekoliko puta dnevno pogledam taj ...(više)

odobravam 252   •   osuđujem 1666   •   komentari 0
Detaljnije