Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2389618
10 Apr 18
Mjesecima, godinama, sjedila sam u prvom redu i gledala njegovu predstavu. Dejan u ulozi alkoholičara, Dejan u ulozi kafanske lude, Dejan u ulozi nasilnika. Razapnite me, voljela sam ga. Bila spremna žrtvovati sve da mu pomognem. Kumila, molila, plakala. Trzala se na svaku zvonjavu telefona i svako kucanje na vrata u strahu da mu se nešto desilo. U gluvo doba noći budili su me njegovi prijatelji, da dođem po njega tu i tamo jer je previše pijan, jer se potukao, jer je napravio problem sa policijom. Svoj život sam bacila niz rijeku. U pokušaju da njemu pomognem, uništila sam sebe. Govorio mi je da će biti bolji, da će me biti vrijedan. Da on ne može da živi bez mene. Pišem ovo za sve djevojke i žene koje sjede nad telefonom i strepe. Za sve one koje trpe nasilje, bilo ono fizičko ili psihičko. Odustanite. Nije vrijedan. Nećete ga popraviti. Samo ćete nepovratno uništiti sebe i vrijeme koje imate na ovom svijetu. Idite, ostavite ga da skonča u svom mraku. A vi budite svoje svjetlo.
7209
184
79
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije