Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2402426
04 May 18
Svi pričaju o borbi protiv vršnjačkog nasilja. Uvek je bilo i biće bezobrazne dece, ali meni jedna druga stvar nije jasna. Nastavnici, pedagozi i psiholozi su dužni da štite prava učenika, a o nasilju u školama se priča tek kad oni zakažu. I mene su deca zadirkivala, ali se još bolje sećam da nastavnica muzičkog nije stala u moju odbranu ni kad me je napao dečak kome je ona bila razredni starešina, ni kad su me na njenom času ometali, (pritom sam bila mirna i povučena). Kakvi su to ljudi, koji štite samo pojedine klince školskog uzrasta? Ja na faksu nisam imala metodiku, nisam nastavnik. Ali sam vlasnik staračkog doma i svaki dan mi dolaze odrasle formirane ličnosti koje mi nisu nužno simpatične. Posao mi je da im pružim isti tretman kao i onima koje "gotivim". Ne razumem se, ali rekla bih da treba uvesti neki psihološki test za sve koji se odluče da budu predavači, i malo izmeniti tu metodiku nastave. Ovako ne štima.
5684
125
120
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5713   •   osudujem 78   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230354   •   osuđujem 13915   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5015   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2526020

За мене су људи средство, путем кога остварујем своје циљеве. Јесте да повремено морам да глумим друга, сина, рођака, пуног саосећајности и спремног да помогне, али на крају се ипак исплати....(više)

odobravam 385   •   osuđujem 1230   •   komentari 0
Detaljnije