Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2402819
06 May 18
Dečko kojem sam bezuslovno verovala i volela me je ostavio iz hira rečenicom da me više ne voli. Trebalo je da ostanemo okej međutim umešale su se druge osobe. Nastao je cirkus, od njegovog fizičkog guranja mene po ulici, njegovih svakakvih dela kako bi me “povredio”, nepricanja neki relativno dug period i mog neutešnog plakanja mesecima, gubitka apetita i teške depresije došlo je do toga da smo počeli sasvim slučajno da pričamo na ulici nedavno opet i evo sad smo u nekim kombinacijama i tajnim viđanjima i imao je trenutaka odkad pričamo kad je bio dobar i nežan a i onih kad nije i kad se trudio da bude hladan i na distanci. Ali čak i posle svega on smatra da sve šta je uradio ranije je bilo na mestu i da sam ja prosto morala da patim. Ne znam da li me više boli što me on gazi ili što sama sebe gazim. Ne mogu da opišem taj osećaj tuge i koliko ne mogu sebi da oprostim to što njemu trenutno opraštam za sve.
867
6106
111
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5713   •   osudujem 78   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230354   •   osuđujem 13915   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5015   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2526020

За мене су људи средство, путем кога остварујем своје циљеве. Јесте да повремено морам да глумим друга, сина, рођака, пуног саосећајности и спремног да помогне, али на крају се ипак исплати....(više)

odobravam 385   •   osuđujem 1230   •   komentari 0
Detaljnije