Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2402982
06 May 18
Moj stric se nikada nije ženio, a kada se onako porodično skupimo i kada krenu da ga napadaju zbog toga on pokaže prstom na mene i kaže mojima ''ogroman deo krivice snosi i on'' i tu svi prsnemo u smeh. Naime, kada je stric već zašao u ozbiljne godine i video da je vrag odneo šalu spanđao se sa nekom ženom u nameri da se ženi. Pozvao je celu familiju na ručak da bi im predstavio tu ženu, a najviše je hteo da vidi kako će na to reagovati njegov rođeni brat, a moj otac. Ćale nije baš nešto bio impresioniran njom i to mu je i rekao, a onda je stric izveo u dvorište tada petogodišenjeg mene da pita šta mislim o novoj strini. Kako dete ne ume da laže profesionalno rekao sam mu da je nova strina ružna i da mi se ne sviđa. Nedugo zatim stric i ta žena su se posvađali i ona je otišla od njega. Kada je ćale pitao strica zašto joj je dozvolio da ode, stric mu je nonšalatno odgovorio ''poslušao sam ti sina''. To je priča koju svi rado u porodici prepričavamo i uvek se smejemo.
5557
459
41
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#177

Na ispitu iz mate koristim digitron čak i za računanje 1+3 .

odobravam 1624   •   osudujem 138   •   komentari 54
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229244   •   osuđujem 13025   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4883   •   osuđujem 1634   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2486338

Ja ne znam za vas, ali u mojoj porodici mora da se polemiše o bezveznim stvarima koje su nebitne u potpunosti, ali kako da prođe jedan dan bez galame i svađe, pa Bože...

odobravam 2130   •   osuđujem 49   •   komentari 0
Detaljnije