Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2402982
06 May 18
Moj stric se nikada nije ženio, a kada se onako porodično skupimo i kada krenu da ga napadaju zbog toga on pokaže prstom na mene i kaže mojima ''ogroman deo krivice snosi i on'' i tu svi prsnemo u smeh. Naime, kada je stric već zašao u ozbiljne godine i video da je vrag odneo šalu spanđao se sa nekom ženom u nameri da se ženi. Pozvao je celu familiju na ručak da bi im predstavio tu ženu, a najviše je hteo da vidi kako će na to reagovati njegov rođeni brat, a moj otac. Ćale nije baš nešto bio impresioniran njom i to mu je i rekao, a onda je stric izveo u dvorište tada petogodišenjeg mene da pita šta mislim o novoj strini. Kako dete ne ume da laže profesionalno rekao sam mu da je nova strina ružna i da mi se ne sviđa. Nedugo zatim stric i ta žena su se posvađali i ona je otišla od njega. Kada je ćale pitao strica zašto joj je dozvolio da ode, stric mu je nonšalatno odgovorio ''poslušao sam ti sina''. To je priča koju svi rado u porodici prepričavamo i uvek se smejemo.
5559
459
41
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5713   •   osudujem 78   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230354   •   osuđujem 13915   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5015   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2526020

За мене су људи средство, путем кога остварујем своје циљеве. Јесте да повремено морам да глумим друга, сина, рођака, пуног саосећајности и спремног да помогне, али на крају се ипак исплати....(više)

odobravam 385   •   osuđujem 1230   •   komentari 0
Detaljnije