Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2403528
07 May 18
Nikada nisam bio preterano popularan u društvu, o devojkama da ne pričam. Imao sam komplekse zbog toga, pokušavao svakakve gluposti da bih bio "kul". I tako sve dok mi deda nije dao najbolji savet: "Budi to što jesi, ne menjaj se ni zbog koga, svi ovi što te sad odbijaju će sutra dolaziti sami kod tebe. Budi normalan, drži se škole i sve će to doći na svoje." I bio je u pravu za sve. Prošlo je 10 godina od toga, otvorio sam firmu, lepo živim. A pola onih "drugova" i danas dolazi da me moli za posao, neki čak traže i finansijsku pomoć. Iste one devojke koje su mi se smejale mi se sad same javljaju. A ja ih sve odbijam, držim se svoje porodice i par pravih drugova koje imam, i pre svega nje, koja mi je već godinama podrška kroz sve. Uskoro nam je venčanje, srećniji ne mogu biti. Jedino što me čini tužnim je to što moj deda nije tu da vidi da sam uspeo, najviše zahvaljujući njemu. Ali znam da gleda sa neba i da je ponosan na mene. Deda, volim te i hvala ti za sve!
7278
247
42
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5713   •   osudujem 78   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230354   •   osuđujem 13915   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5015   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2526020

За мене су људи средство, путем кога остварујем своје циљеве. Јесте да повремено морам да глумим друга, сина, рођака, пуног саосећајности и спремног да помогне, али на крају се ипак исплати....(više)

odobravam 385   •   osuđujem 1230   •   komentari 0
Detaljnije