Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2404012
09 May 18
Bili smo divan par, svi su nam zavideli, naša ljubav je bila nešto posebno to vam baš i ne umem opisati. Došlo je vreme da ide da studira, njeni puni love odlučni da ćerka jedinica ide u Ameriku, još se sećam tog poslednjeg razgovora, rekla je da me voli najviše ali da se ovde sve završava jer je njoj karijera bitnija, poželeo sam joj sreću i samo otišao nisam želeo više da budem u njenom prisustvu. Zaboravio sam je, našao sebi buduću ženu, imam lep posao, dete na putu, svadba uskoro. Sinoć momačko, odlazim sa drugarima u jedan lokal gde smo svi kao klinci izlazili, ljudi previše i u svoj toj gužvi srećem nju, ništa se nije promenila, pogledala me a zatim spustila glavu. Celu noć smo pričali kao dva najbolja prijatelja, došlo je vreme da krenem, suze mi teku niz lice kao i njoj, kroz plač mi je tiho rekla da me i dalje voli kao onog dana, ja sam tu zaćutao nisam znao šta bih joj mogao reći, zatim mi je poželela sreću i, na isti način kao i ja pre par godina, se sklonila od mene.
5360
720
98
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5713   •   osudujem 78   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230354   •   osuđujem 13915   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5015   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2526020

За мене су људи средство, путем кога остварујем своје циљеве. Јесте да повремено морам да глумим друга, сина, рођака, пуног саосећајности и спремног да помогне, али на крају се ипак исплати....(više)

odobravam 385   •   osuđujem 1230   •   komentari 0
Detaljnije