Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2406438
12 May 18
Moja mama me nije htela jer sam bio plod tinejdžerske ''ljubavi''. Kada se porodila sama u nekom budžaku jednostavno me ostavila pored kontejnera u nadi da ću svojom drekom i plakanjem privući ljude. Virila je iz prikrajka sve dok me nije pokupila neka baba koja je pošla da izbaci đubre, a onda je bez ikakve griže savesti otišla. Usvojila me jedna porodica kojoj ne znam kako da se odužim za sve što su učinili za mene iako su imali dvoje svoje dece. Zapravo, ja nisam ni znao da sam usvojen sve do momenta kada se na vratima nije pojavila moja prava majka i ispričala celu priču. Nisam hteo da verujem u to, ali DNK testovi su potvrdili da sam njen sin. Plakala je i molila me da pođem sa njom jer ima košmare otkad me je ostavila pored kontejnera, a plakali su i moji usvojitelji koji nisu hteli da odem od njih. Izabrao sam usvojitelje jer su oni jedina prava porodica koju ću ikada imati i sada, godinama kasnije, kada sam svoj čovek uvek radije brinem o usvojiteljima nego o majci.
9558
114
69
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11373   •   osudujem 277   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228396   •   osuđujem 12279   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4756   •   osuđujem 1583   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2456482

Muževa sestra je udarila šamar našem sinu od 3 godine, jer joj je nagazio na cvijet u vrtu dok se igrao. Držao se za obraščić i plakao, a ona ga je samo ravnodušno promatrala. Ovo me jako razbijesnilo...(više)

odobravam 1138   •   osuđujem 137   •   komentari 0
Detaljnije