Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2406438
12 May 18
Moja mama me nije htela jer sam bio plod tinejdžerske ''ljubavi''. Kada se porodila sama u nekom budžaku jednostavno me ostavila pored kontejnera u nadi da ću svojom drekom i plakanjem privući ljude. Virila je iz prikrajka sve dok me nije pokupila neka baba koja je pošla da izbaci đubre, a onda je bez ikakve griže savesti otišla. Usvojila me jedna porodica kojoj ne znam kako da se odužim za sve što su učinili za mene iako su imali dvoje svoje dece. Zapravo, ja nisam ni znao da sam usvojen sve do momenta kada se na vratima nije pojavila moja prava majka i ispričala celu priču. Nisam hteo da verujem u to, ali DNK testovi su potvrdili da sam njen sin. Plakala je i molila me da pođem sa njom jer ima košmare otkad me je ostavila pored kontejnera, a plakali su i moji usvojitelji koji nisu hteli da odem od njih. Izabrao sam usvojitelje jer su oni jedina prava porodica koju ću ikada imati i sada, godinama kasnije, kada sam svoj čovek uvek radije brinem o usvojiteljima nego o majci.
9565
114
69
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5713   •   osudujem 78   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230354   •   osuđujem 13915   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5015   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2526020

За мене су људи средство, путем кога остварујем своје циљеве. Јесте да повремено морам да глумим друга, сина, рођака, пуног саосећајности и спремног да помогне, али на крају се ипак исплати....(više)

odobravam 385   •   osuđujem 1230   •   komentari 0
Detaljnije