Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2407630
16 May 18
Svima sam rekao da je razlog raskida četvorogodišnje veze naše neslaganje, različiti stavovi i ostale priče. Mi smo imali vezu na ''daljinu''. Ja živim u Norveškoj ali sam svakog meseca u Srbiji na 7, 8 dana zbog posla. Tako nam je veze i funkcionisala, ja dolazim ona je završavala višu školu, kada ima raspust ja joj platim kartu da dođe kod mene.. Kada je završila školu predlozio sam da pređe kod mene što je sa oduševljenjem prihvatila. Godinu dana je živela sa mnom, usavršila jezik, sredila papire i ja sam joj pomogao da nađe posao. Posle 2 meseca posla ona je prešla na novi posao (imala je papire, znala jezik i nije bilo teško da nađe posao) i tada je raskinula. Rekla je da joj je žao ali da sam joj ja bio jedini izlaz (iz siromašne je porodice) i da me je 4god TRPELA i čekala da može da se OSLOBODI. Naravno, odgovaralo joj je i moje čašćavanje i finansijsko pomaganje tu i tamo oko škole i života.. I ne, nikad joj to nisam nabijao na nos. Osećao sam se jadno, odvratno i poniženo.
6598
376
108
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5018   •   osudujem 1680   •   komentari 77
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230413   •   osuđujem 13944   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5018   •   osuđujem 1680   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2528057

Ne znam za vas, ali meni je neverovatno što živimo u svetu gde postoje plate sa kojima je nemoguće preživeti. Pričam o radnim mestima koja podrazumevaju 8 sati dnevno i 5 dana u nedelji. Kako je moguć...(više)

odobravam 2130   •   osuđujem 50   •   komentari 0
Detaljnije