Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2413077
28 May 18
Usvojio sam klinca od 6 godina. Nije zato što ne mogu da imam dece, nego zato što sam želeo to. Ali sad ne znam šta su tom detetu radili koliko se ono plaši mene. Jednog dana sam bio duže na poslu sve mu spremio da jede, i šta god mu treba, dolazim ja sa posla a on ništa nije pipnuo. Pitam ga zašto, kaže nisam bio tu da me pita da li sme. Onda moja verenica napravila jednom kolače i on uzeo jedan, onda brzo ostavio i rekao nemojte me tući izvinite što nisam pitao. Mi smo se samo pogledali. Pokušavam već danima da ga opustim i da mu pokažem da nema razloga da me se boji. I kupio sam mu bicikl posle mesec dana, on me zagrlio i sav srećan mi se zahvaljivao pola sata i rekao kako mu niko nikad nije ništa poklonio. Nisam hteo da pustim suzu pred njim, ušuškao sam ga u krevet i uspavao, a zatim otišao u kupatilo i plakao 2 sata.
11006
122
161
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 12917   •   osudujem 347   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 227324   •   osuđujem 11441   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4639   •   osuđujem 1540   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2426338

Moji drugovi. Oženjen sam, imam lijepu suprugu. Posjeduje sve atribute zbog kojih je drugi gledaju. Ima velike prirodne grudi. San snova. Međutim, i ako je sve to lijepo, velike grudi mogu učiniti da ...(više)

odobravam 946   •   osuđujem 327   •   komentari 0
Detaljnije