Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2414383
29 May 18
Skoro sam se iz Beograda vratila kući, i pošto sam nosila tešku torbu, a živim daleko od stanice, zvala sam oca da dođe po mene. Dok sam ga čekala, vidim nekoliko vrabaca kako se igraju na ulici, inače vrlo prometnoj, i sklanjaju se čim dođe neko vozilo. Međutim, u jednom momentu jedan od njih nije uspeo da se skloni i auto mu je prešao preko krila. Jadničak se toliko batrgao u bolu da mi se duša kidala, a nisam nikako uspela od kola da mu priđem. Za sve to vreme, jedan od ostalih vrabaca ga je sve vreme onako povređenog sam gurkao malo po malo prema ivičnjaku čim bi se sklonio naredni auto, ali nije mu bilo spasa jer je ovog povređenog konačno pregazio auto i ubio ga. U tom trenutku sam u jednom vrapcu videla više ljubavi i saosećanja za drugog nego u većini ljudi koje poznajem. I dalje me duša boli kad se setim toga...
6467
164
59
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12095   •   osudujem 616   •   komentari 45
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13471   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157437

Da li se iko od ovih što praktikuje "kombinacije" jednog dana pogleda u ogledalo i srami sam sebe? Sveli ste vođenje ljubavi na prosti životinjski nagon koji treba zadovoljiti. Nikada ne bih bio sa de...(više)

odobravam 540   •   osuđujem 752   •   komentari 0
Detaljnije