Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2416234
02 Jun 18
Moja bivša žena je došla jedno veče, istuširala se, izašla iz kupatila i rekla "Gajim duboka osećanja prema drugom" i otišla. 8 godina je nestalo u jednoj prosto proširenoj rečenici. Šta sam sve za nas učinio. Prihvatio je sa dvoje male dece kao da su moja, mazio i pazio sve troje, premetačine po stanu, krediti, selidba.... Mislio sam da je za sva vremena. Preko svega sam mogao da prođem, ali joj nikada neću oprostiti što je decu odvela, a mene u potpunosti izbacila iz njihovih života, kao da nema poente da održavaju kontakt sa mnom, kad će se odseliti i dobiti novog "tatu". Jako je teška i nezahvala uloga očuha. Zavolite tuđu decu, zavole ona vas, a onda u slučaju razvoda, nekako samo isparite iz njihovog života. Oca imaju, uvek će ga imati. Novog očuha će dobiti. A ja sam bivši očuh. Kako ta "titula" užasno zvuči. Ali se nadam da me njih dvojica neće zaboraviti. Ja ću dati sve od sebe da sa njima ostanem u kontaktu. Nadam se da će i oni imati istu želju.
7224
120
102
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2102   •   osudujem 242   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232167   •   osuđujem 15397   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5146   •   osuđujem 1723   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2593488

Moj dečko tvrdi da je u redu da skenira svaku devojku na ulici dok šetamo zajedno, a da je isto tako u redu da na mene ne obraća mnogo pažnje jer se "gledamo svakog dana".

odobravam 138   •   osuđujem 1325   •   komentari 0
Detaljnije