Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2421543
13 Jun 18
Moja kuća je tako građena da liči na svojevrsni voz. Ulazi se iz jedne sobe u drugu bez ikakvog hodnika ili nekog međuprostora. Zadnju sobu ne koristim već duže od 15 godina, a to je nekada bila moja soba, dok je ostali ukućani i dan danas najnormalnije koriste. Naime, pre petnaestak godina legnem da čitam neku knjigu sa namerom da se uspavam. Osetim neku težinu kao da neko seda na krevet, pomerim knjigu, a ono ispred mene sedi moja pokojna baba i smeši se. Skočio sam dva metra u vis od straha i taman da se uhvatim za bravu da pobegnem iz te sobe, a ono baba na vratima pa sam onda od šoka pao u nesvest. Proboravio sam se u bolnici, a pored mene roditelji izbezumljeni od straha. Nikada više nisam ušao u tu sobu niti sam video babu.
2620
132
253
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 12917   •   osudujem 347   •   komentari 38
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 227324   •   osuđujem 11441   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4639   •   osuđujem 1540   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2426338

Moji drugovi. Oženjen sam, imam lijepu suprugu. Posjeduje sve atribute zbog kojih je drugi gledaju. Ima velike prirodne grudi. San snova. Međutim, i ako je sve to lijepo, velike grudi mogu učiniti da ...(više)

odobravam 946   •   osuđujem 327   •   komentari 0
Detaljnije