Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2430955
01 Jul 18
Od malena sam imala šta god poželim, bila sam jedinica i šta god poželim dobila sam. I kada sam bila loš đak nikada nisam dobila kaznu. Izlazila sam u grad kad sam htela, i vraćala se kući isto kad sam htela. Kada sam položila za motor roditelji su mi odmah kupili onaj motor koji sam ja htela, posle toga sam položila i za auto i kupili su mi i auto. Uvek markirane stvari, novi telefoni, najbolja kozmetika. Moji su jako bogati i ako imam sada 22 godine i ako radim i isto tako dobro zarađujem oni mi još uvek kupuju neke stvari iako ja to ne tražim. Sada populacija misli da sam razmažena i bezobrazna, ali verujte mi ljudi moji. Ja roditelje u životu lagala nisam, i kad god mi se nešto desi uvek njima prvo kažem. Ceo život smo gradili na ljubavi i poverenju i zato sam imala šta god sam htela, nije mi to palo sa neba. Ja im se zahvaljujem što su najbolji roditelji.
6704
371
82
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#92

Volim kako devojke mirišu. pogotovo u proleće.mmm

odobravam 5141   •   osudujem 112   •   komentari 36
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229612   •   osuđujem 13308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4935   •   osuđujem 1646   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2499077

Čim sam iz bolnice posle porođaja došla kući, svekrva dovela drugarice da vide bebu. Odmah ide ono umiljavanje "Jao ima oči na majku". A ono fazon beba još nije ni progledala.

odobravam 1774   •   osuđujem 88   •   komentari 0
Detaljnije