Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2433777
08 Jul 18
Posle mnogo godina pokušavanja, rodila sam blizance, prilično kasno. Nažalost, jedno dete nam je bilo mentalno zaostalo po rođenju, navodno se ništa nije moglo videti na ultrazvuku, pa sam, u saglasnosti sa suprugom, odlučila da to dete damo na usvajanje, a drugo da odnesemo sa nama. Pošto živimo u inostranstvu i cela familija je znala da čekam blizance, rekli smo im da je jedno preminulo po rođenju. Niko ne zna istinu, osim mene i supruga. Ni moji roditelji. Možda je okrutno, ali nas dvoje nemamo uslove za dete sa posebnim potrebama. Možda smo i prevelike kukavice. Ne možemo svoje živote da zakopamo tako. Ovde ljudi češće usvajaju takvu decu, pa se iskreno nadam da će i naše biti usvojeno i da će imati koliko-toliko normalan život. Svaki put kada vidim roditelje sa decom sa posebnim potrebama, uhvati me tuga, ali sam svesna da je naša odluka bila ispravna.
2440
5816
267
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije