Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2439072
16 Jul 18
Strašno me nervira kod mog oca, a i brata, to što ne vode računa o stvarima. Šta god da im fali odmah traže od majke ili mene. Bukvalno mora da se ide za njima i skupljaju stvari, jer gde šta ostave tu ima da stoji dok im ne ponovimo deset puta da to treba da sklone ili dok mi same ne sklonimo. Ovde prvenstveno mislim na stvari kojima oni rade, alat i slično. O skupljanju odeće, nameštanju kreveta ili toga da sami podignu tanjir nakon jela da ne govorim, jer to se podrazumeva da ćemo mi da uradimo. Smeju se kada kažem da neću dozvoliti da moj muž bude takav, makar se nikada i ne udala. Nije meni problem ništa od toga da uradim, ali ako ti ne znaš gde se meni u kuhinji recimo nalazi plava šerpa, zašto ja moram da znam gde se tebi nalazi određeni šraf. Za ovakvo njihovo ponašanje je dobrim delom kriva i moja majka koja im je to sve dozvolila i pitam se samo koja će to žena svesno da trpi mog brata sutradan, jer ja nikada ne bih pristala na to da čitav život trčim za nekim.
5549
190
72
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12095   •   osudujem 616   •   komentari 45
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13471   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157437

Da li se iko od ovih što praktikuje "kombinacije" jednog dana pogleda u ogledalo i srami sam sebe? Sveli ste vođenje ljubavi na prosti životinjski nagon koji treba zadovoljiti. Nikada ne bih bio sa de...(više)

odobravam 540   •   osuđujem 752   •   komentari 0
Detaljnije