Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2450436
06 Aug 18
Deda me je naučio da vozim. Preko zime krenuli smo da učimo pravila saobraćaja, znakove itd itd. Na proleće smo počeli prvo na parkingu, pa onda izvan grada, na mestima gde nema policije. Za manje od nedelju dana savladala sam sve osnove vožnje. Svuda smo išli seoskim putevima gde nema policije, koliko god duži put bio, samo da se ja usavršim. Iako ostatak porodice nije pružao nikakvu podršku, i nikada nisu želeli da pođu ako ja vozim (jedina podrška pored dede bio je ujak u inostranstvu). Uvek su čekali da vratimo kola da bi oni išli, a deda i ja odemo ujutru u 8, kada njima ni ne pada napamet da ustanu, a vraćamo se u 9 uveče, kada ništa više ne radi i kada im se i ne ide. Deda mi je uplatio polaganje, položila sam i dobila dozvolu. Od tada, kad god deda hoće u selo a neće da ga voze, ja ga odvezem. Svake godine kad dođe stariji ujak iz inostranstva, deda i ja u kola pa po njega. Neopisiv je osećaj kada si samostalan i ne zavisiš od drugih. Zahvalna sam mu do neba!
6848
130
54
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1042   •   osudujem 6808   •   komentari 63
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229251   •   osuđujem 13031   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4886   •   osuđujem 1634   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2486658

Moj brat je pre nekih mesec dana krenuo u teretanu. Video sam da gubi polako volju za time, pa sam rekao baki da pohvali njegov napredak. Eno ga sad šeta ko da je osvojio ceo svet po kući.

odobravam 2471   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije