Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2450622
06 Aug 18
Rođen sam i odrastao u Moskvi, koja je zaista metropola u svakom smislu te reči, i preselio se u Beograd pre pet godina. Ljudi, verujete li da mi je smešno kad kažu da je Beograd metropola, ali ne zato što sam odrastao u 10 puta većem gradu? Hvale se kako su rođeni Beograđani, kako žive u metropoli, a pljuju po doseljenicima, čiji su potomci (deca, unuci), ne znajući da Bgd ne bi bio „metropola“ da nije bilo doseljavanja. Štaviše, bio bi selo. Bio sam u službenoj poseti Zagrebu, gde mi se tamošnji kolega žalio da je slično i kod njih. Zamislite da se u Moskvi, Sankt Peterburgu, Londonu, Parizu i drugim gradovima, koji su zaista metropole (pa i u Pragu, koji je veličine Beograda), „hvalite“ kako ste rođeni Moskovljanin, Londonac, Parižanin... Smejali bi vam se i oni, čije porodice tu žive generacijama. E, zato Beograd (i Zagreb) nikad neće biti metropole. E, moji Balkanci...
5435
672
160
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1042   •   osudujem 6808   •   komentari 63
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229251   •   osuđujem 13031   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4886   •   osuđujem 1634   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2486658

Moj brat je pre nekih mesec dana krenuo u teretanu. Video sam da gubi polako volju za time, pa sam rekao baki da pohvali njegov napredak. Eno ga sad šeta ko da je osvojio ceo svet po kući.

odobravam 2471   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije