Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2451527
07 Aug 18
Sve smo banalizovali društvenim mrežama. Sve nam je na instagramu i fejsbuku. Kako ja da podijelim ono što osjećam za svoju djevojku, da to sročim u riječi i da bacim pod noge svakome. Kad sam putovao s njom, kad sam je grlio, tada nisam bio u stanju da to slikam i spremim za glupi instagram, jer kad ja nju grlim, tada svijet staje. Ušuškam je na ključnu kost i rame, kako da to izbacim tek tako. Kako su ljudi u stanju da stave :(, a na sliku posmrtnice - da li je smrt i ta bol postala tako banalna, da stavljamo smajli na to. Svaki dan kilometarski statusi o voljenju nekoga, dizajnirani da pokupe ove idiotske lajkove, a ljubavi nema. Ovo je vrijeme Jale Brata, instagrama i površnosti - nema ljubavi, nema Tom Sojera, nema ničega. Otišao Vlada Divljan, Kemo, Oliver, ostalo nam je ogledalo nas samih. Instagram naročito prezirem, tu umobolnu aplikaciju za slikanje svog lica 500 puta, retuširanje i kreiranje nečega što ne postoji (čast izuzecima koji koriste za putovanja, ili tako nešto)
2044
336
63
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5713   •   osudujem 78   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230354   •   osuđujem 13915   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5015   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2526020

За мене су људи средство, путем кога остварујем своје циљеве. Јесте да повремено морам да глумим друга, сина, рођака, пуног саосећајности и спремног да помогне, али на крају се ипак исплати....(više)

odobravam 385   •   osuđujem 1230   •   komentari 0
Detaljnije