Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2451866
10 Aug 18
Od kako znam za sebe moj otac je sklon alkoholu, kocki i nasilju. Moja majka, koja je došla iz druge države da bi bila sa njim, svaki dan je trpjela torture i radila po 2 posla ne bi li mu vraćala dugove.. Nakon par godina shvatila je da ne želi da joj malo dijete odrasta u takvoj sredini i uz zajednički dogovor odluče da se razvedu. Ja sam, naravno, ostala sa mamom, a on se već evo 10 godina nije javio da pita kako smo i šta radimo. Mene nikad nije nazvao, niti pokušao da me pronađe i stupi u neki kontakt sa mnom, nego jednostavno kao da nikad u njegovom životu nisam ni postojala.. Hvala Bogu pa imam predivnu majku koja mi je obezbijedila sve u životu da ne osjećam prazninu, a njemu gdje god on bio želim da poručim: Doći će, dragi “tata” dan kada ne bude ko imao da ti pruži toplu ruku i da te pridrži da ne padneš, doći će dan kada će ti trebati neko da ti pomogne da ustaneš. Trebaće ti neko da te zagrli i da te isprati na jedan put bez povratka, ali tada JA neću biti tu.
1957
77
28
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#319

Uvek nosim krupne pare, i onda pitam devojku da plati racun da ja ne sitnim hehe

odobravam 1042   •   osudujem 6808   •   komentari 63
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229251   •   osuđujem 13031   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4886   •   osuđujem 1634   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2486658

Moj brat je pre nekih mesec dana krenuo u teretanu. Video sam da gubi polako volju za time, pa sam rekao baki da pohvali njegov napredak. Eno ga sad šeta ko da je osvojio ceo svet po kući.

odobravam 2471   •   osuđujem 24   •   komentari 0
Detaljnije