Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2451866
10 Aug 18
Od kako znam za sebe moj otac je sklon alkoholu, kocki i nasilju. Moja majka, koja je došla iz druge države da bi bila sa njim, svaki dan je trpjela torture i radila po 2 posla ne bi li mu vraćala dugove.. Nakon par godina shvatila je da ne želi da joj malo dijete odrasta u takvoj sredini i uz zajednički dogovor odluče da se razvedu. Ja sam, naravno, ostala sa mamom, a on se već evo 10 godina nije javio da pita kako smo i šta radimo. Mene nikad nije nazvao, niti pokušao da me pronađe i stupi u neki kontakt sa mnom, nego jednostavno kao da nikad u njegovom životu nisam ni postojala.. Hvala Bogu pa imam predivnu majku koja mi je obezbijedila sve u životu da ne osjećam prazninu, a njemu gdje god on bio želim da poručim: Doći će, dragi “tata” dan kada ne bude ko imao da ti pruži toplu ruku i da te pridrži da ne padneš, doći će dan kada će ti trebati neko da ti pomogne da ustaneš. Trebaće ti neko da te zagrli i da te isprati na jedan put bez povratka, ali tada JA neću biti tu.
1958
78
28
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije