Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2470244
11 Sep 18
Divim se svom mužu i ljubomorna sam na njega. Uvek ga sačeka ručak i kafa kada dođe sa posla (posao na kom ceo dan sedi u kancelariji) uvek ga sačekam sređena i našminkana i ako sam do pre pola sata bila sva prvalja i u testu dok sam kuvala ručak. Nikada ni mrvica ne sme da bude na podu ili stolu ili bilo gde. Šolja, prozori, vrata, stolovi, ogledala, prašina se brišu svaki dan obavezno, čaše perem po dva puta istu. Ćutim po dva tri sata kada dođe jer pije kafu i igra igrice. Uveče mu pružam razna zadovoljstva ne bi li on uživao. Vređa me ponižava i juri kada se napuje što je 4 puta nedeljno, i ima jako loše društvo koje grozno utiču na njega i stalno nas svađaju. Iako sam 13 godina mlađa od njega on to ne poštuje niti mu išta znači. Ne poštuje me kao ženu ni kao čoveka. Ne brine o meni ni da li mi nešto treba. Ne znam dokle ću izdržati tu torturu više. Da ne spominjem da me nikada nije zadovoljio u krevetu jako je nasilan i grub. Tretira me kao stoku.
503
7162
232
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#280

Nekad otkucam kartu u GSPu i kad se vozim samo jednu stanicu... Jace je od mene.

odobravam 492   •   osudujem 610   •   komentari 22
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230380   •   osuđujem 13928   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5017   •   osuđujem 1679   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2527243

Pozajmila sam drugu svesku iz jednog od glavnih predmeta u mojoj školi i dogovorili se da mi je vrati sledeće nedelje jer mi je potrebna. Svesku je izgubio i čak šta više naljutio se što sam mu je tra...(više)

odobravam 1422   •   osuđujem 179   •   komentari 0
Detaljnije