Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2475129
21 Sep 18
Prvo, vučem komplekse još iz ranog detinjstva. Bio sam strašno gojazan, mada se to kasnije sredilo. Idemo dalje. Roditelji koji potiču sa sela i još uvek nisu izašli iz 80-ih godina prošlog veka. Majka radi po ceo dan, otac nezaposlen, bavi se zemljoradnjom ( što poštujem, mada mi izuzetno smeta to što je imao i više nego par prilika za solidnim radnim mestima koje je odbio) a inače je čovek sa fakultetom. Idemo dalje, društveni život. Koji bre društveni život? Roditelji mi ne daju da izlazim sa društvom, plaše se da ne pravim sranja, ne puštaju me ni u bioskop.Školu pritom razbijam...Devojka koja mi se sviđa me ignoriše.Sedim kući po ceo dan. Kuća u kakvom je stanju ( dvorište još gore) da ne pominjem, kao neka ciganska čerga. Svoju sobu nemam, spavam sa roditeljima.Ovo mi sve jako smeta jer sam u tom nekom periodu sredina srednje škole, što je, složićete se, vrlo osetljiv period u životu svakog pojednica. Eto, imao sam potrebu da to podelim sa nekim, čisto da ne puknem kompletno :)
5493
197
70
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 580   •   osudujem 417   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229983   •   osuđujem 13604   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4979   •   osuđujem 1662   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2511811

Shvatila sam da je zaljubljen kada me je ujutro na poslu dočekala kutija sa lijekovima, voćem, šalicom čaja i porukom Gute Besserung (brzo ozdravljenje).

odobravam 1764   •   osuđujem 56   •   komentari 0
Detaljnije