Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2479403
02 Oct 18
Moj sin je baletan. Naša priča podseća na fantastičan film “Billy Elliot”. Oduvek sam bio sportista i želeo sam i sinu da prenesem svoju ljubav prema sportu. Međutim, njemu se nikada nisu dopadali “muški” sportovi, nema na šta ga nisam upisivao, od fudbala, košarke, odbojke, rukometa, do plivanja i karatea, nigde se nije pronašao i ništa mu se nije sviđalo. Dok je nerado i na moje insistiranje, trenirao karate, u zajedničkoj sali je u jednom odvojenom delu prostorije bio odeljak devojčica koje su sa profesorkom vežbale balet. Moj sin je ih je danima posmatrao i na kraju im se i priključio. Kasnije mi je rekao da bi voleo da se oproba u tome. Nisam bio oduševljen idejom, plašeći se da ne postane "mekušac", da to nije za dečake, šta će ko reći, međutim, na kraju sam pristao i upisao ga tamo, misleći da će ga i to proći. Ali, on se u tome toliko pronašao, da kada sam video njegovo držanje i ritmičke pokrete, sramota me je bila samog sebe što sam ikad sumnjao u njega. On je moj ponos.
8181
189
93
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1368   •   osudujem 1764   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231793   •   osuđujem 15068   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5132   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2579742

Pre mesec dana su me prebacili u kancelariju sa šest žena od kojih su četiri neudate. Te slobodne su mlade i kreću se od 26 do 34 godine. Od svih njih bih izdvojio ovu najstariju kao najlepšu i najzgo...(više)

odobravam 1454   •   osuđujem 444   •   komentari 0
Detaljnije