Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2479403
02 Oct 18
Moj sin je baletan. Naša priča podseća na fantastičan film “Billy Elliot”. Oduvek sam bio sportista i želeo sam i sinu da prenesem svoju ljubav prema sportu. Međutim, njemu se nikada nisu dopadali “muški” sportovi, nema na šta ga nisam upisivao, od fudbala, košarke, odbojke, rukometa, do plivanja i karatea, nigde se nije pronašao i ništa mu se nije sviđalo. Dok je nerado i na moje insistiranje, trenirao karate, u zajedničkoj sali je u jednom odvojenom delu prostorije bio odeljak devojčica koje su sa profesorkom vežbale balet. Moj sin je ih je danima posmatrao i na kraju im se i priključio. Kasnije mi je rekao da bi voleo da se oproba u tome. Nisam bio oduševljen idejom, plašeći se da ne postane "mekušac", da to nije za dečake, šta će ko reći, međutim, na kraju sam pristao i upisao ga tamo, misleći da će ga i to proći. Ali, on se u tome toliko pronašao, da kada sam video njegovo držanje i ritmičke pokrete, sramota me je bila samog sebe što sam ikad sumnjao u njega. On je moj ponos.
8174
189
93
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 432   •   osudujem 1363   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229886   •   osuđujem 13538   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4961   •   osuđujem 1659   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2508504

Nikad neću zaboraviti izlazak sa devojkom koju dobro ni ne poznajem. Pozajmio kola od komšije na strane tablice a njeno prvo pitanje je bilo "Kad si došao otud". A ja Nemačku poslednji put video pre ...(više)

odobravam 972   •   osuđujem 126   •   komentari 0
Detaljnije