Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2491230
29 Oct 18
Često smo ležali do kasno i gledali filmove. I oko 2-3 ujutro njoj bi uvjek dolazile neke fiks ideje kako joj se nešto jede. Nikad mi nije bilo teško. U početku sam se ustao, obukao, otišao na benzinsku i kupio. Kasnije bi samo obuo papuče i kakav jesam, otišao po ono što joj se jede. Jedne noći dok sam rovao po onim bombonima na polici, onako u papučama, pospan, nisam mogao naći one koje je htjela. Uzimam mobitel, zovem princezu pitam što će. Kaže ona meni, ja poklopim, uzimam i idem na kasu. Dečko na kasi se smije, kuca sve, pa mi kaže: Pa koja sila tebe čoviječe tjera da dolaziš u neko doba i kupuješ vam sve te bombone, kekse...šta sve ne? Nije nikakva sila prijatelju, volim je, šta ću sa njom, kad me onako milo pogleda, zagrli i poljubi, pa išao bi na kraj svjeta, a kako ne na benzinsku. Pa volim i ja svoju ženu, pa mi ne pada na pamet da u 3 ujutro idem po bilo što osim ako nije hitno. Voliš kažeš? Laku noć.
5580
1882
226
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije