Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2496138
12 Nov 18
Kada sam bio u osnovnoj školi moji su me terali da učim, da bih upisao gimnaziju koja je dobra, a potom fakultet da bih imao dobar posao i lep život. Moj drug iz osnovne je upisao srednju elektrotehničku i moji su ga tada koristili za poređenje ''Eto, da nisi učio završio bi kao on.. On će ceo život da skapava, ti ćeš da uživaš'' jer je ta srednja važila za lošu. Ja upisao faks, ekonomiju, i sada godinu dana nakon diplome našao ''stabilan'' posao u većoj firmi, plata 42.000. Pre dve nedelje sretnem tog druga, a nismo se čuli od II srednje, u Audi A4 novom švedske tablice. Pitam ga šta ima, kako je itd. Kaže da je odmah nakon srednje otišao u Švedsku, preko nekog dedinog rođaka, da radi kod njih u održavanju nekih elektrana. Radi 7h dnevno 4x nedeljno, i jednom mesečno ima noćnu smenu od 12h. Vidi se na njemu da uživa u životu. Kaže došao na par dana da obiđe svoje pa ide dalje da obiđe Dubrovnik sa devojkom. E pa je*ite se i roditelji, i gimnazija i fakultet. Nisam zavidan, mene mi žao.
8329
195
124
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4471   •   osudujem 509   •   komentari 28
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229953   •   osuđujem 13592   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4975   •   osuđujem 1662   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2511132

Prijatelji i porodica vrše pritisak na mene kako bih bila sa dečkom koji je "savršen". On je prelep, prepametan, uspešan, bez poroka, odan porodici(...), ali pored svega toga, nisam opuštena kada sam ...(više)

odobravam 1097   •   osuđujem 75   •   komentari 0
Detaljnije