Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2496138
12 Nov 18
Kada sam bio u osnovnoj školi moji su me terali da učim, da bih upisao gimnaziju koja je dobra, a potom fakultet da bih imao dobar posao i lep život. Moj drug iz osnovne je upisao srednju elektrotehničku i moji su ga tada koristili za poređenje ''Eto, da nisi učio završio bi kao on.. On će ceo život da skapava, ti ćeš da uživaš'' jer je ta srednja važila za lošu. Ja upisao faks, ekonomiju, i sada godinu dana nakon diplome našao ''stabilan'' posao u većoj firmi, plata 42.000. Pre dve nedelje sretnem tog druga, a nismo se čuli od II srednje, u Audi A4 novom švedske tablice. Pitam ga šta ima, kako je itd. Kaže da je odmah nakon srednje otišao u Švedsku, preko nekog dedinog rođaka, da radi kod njih u održavanju nekih elektrana. Radi 7h dnevno 4x nedeljno, i jednom mesečno ima noćnu smenu od 12h. Vidi se na njemu da uživa u životu. Kaže došao na par dana da obiđe svoje pa ide dalje da obiđe Dubrovnik sa devojkom. E pa je*ite se i roditelji, i gimnazija i fakultet. Nisam zavidan, mene mi žao.
8360
196
124
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 723   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231819   •   osuđujem 15086   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5132   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2580576

Majka me je naučila da prijatelje isključivo biram po tome kakvi su kao ljudi. Da su druge stvari kao što su njihov fizički izgled i način oblačenja, obrazovanje, posao, seksualni i ljubavni život i g...(više)

odobravam 2073   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije