Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2502265
24 Nov 18
Silazimo dečko i ja sa sprata u njegovoj kući i on uđe u dnevni boravak tj prođe kroz dnevni boravak do kuhinje, da pije vode. Sad kako su tu sedele njegova majka i tetka, kao i dve tri komšinke i gledali neki rijaliti gde su se neki mentalci svađali, tukli i urlali, pita njega i mene jedna od tih komšinki da li mi gledamo to, na šta joj je moj momak odgovorio sa, citiram: "Bože me sačuvaj teta Goco, pa to gledaju samo dokone i maloumne budale, šta će to nama!" U dnevnom muk, on je gleda pravo u oči, na njenom licu, i svih ostalih bes i neverica, a ja u zemlju da propadnem. Podrzavam njegov stav 100%, ali mi je baš bilo neprijatno tad. Sedamo u kola, pitam ga jel mogao da im ne kaže to, odgovori mi da je neko morao to da im kaže, jer mu okupiraju kuću svako veče do kasno, gledajući idiotizam! Pa još pitaju i njega gleda li i čude se kako ga to ne zanima!
6824
167
61
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 723   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231819   •   osuđujem 15086   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5132   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2580576

Majka me je naučila da prijatelje isključivo biram po tome kakvi su kao ljudi. Da su druge stvari kao što su njihov fizički izgled i način oblačenja, obrazovanje, posao, seksualni i ljubavni život i g...(više)

odobravam 2073   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije