Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2503746
28 Nov 18
Živim sa ženom u Americi, u Srbiji imam sestričinu od 15 godina. Dolazim na godišnjem nivou, ali svaki put kad dođe vreme da se rastanemo, nešto steže. Dok se nije rodila, njen otac je već izbacio njenu majku na ulicu, govoreći da to nije njegovo iako su dokazi očinstva dokazali suprotno. Tada sam bio mlađi, i nisam imao posao. Želeo sam sa ostanem i da dam sestri podršku i detetu ljubav, ali sam ipak odlučio da odem u Ameriku. Uvek sam se trudio da joj omogućim sve što nisam imao. Danas smo se rastali po ko zna koji put. Uvek, nakon zagrljaja u sebi mislim ono što sam danas njoj rekao; "Osećam se kao najveće gov*o. Grozan sam ujak, znam. Izvini." Ona se nasmejala i rekla "Nisi ti grozan. Ti si najbolji na svetu, i uvek ćeš biti najbolji i voljen, bez obzira da li si ovde ili na drugoj strani sveta." i poljubila me. Jedna ali vredna ☺❤🔐
6241
121
29
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 722   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229933   •   osuđujem 13573   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4969   •   osuđujem 1661   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2510389

Bivši mi je skoro poslao video od 7 sekundi, na kome smo polugoli i "igramo se" (ne vidi se da smo baš mi na snimku). Imam dečka i super mi je s njim, ali nekad i po nekoliko puta dnevno pogledam taj ...(više)

odobravam 252   •   osuđujem 1666   •   komentari 0
Detaljnije