Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2504243
30 Nov 18
Najteži dan u mom životu je bio kad sam mjesec dana pred vjenčanje čula moga zaručnika da razgovara sa svojim ocem o meni. I to su bile sljedeće riječi: volim ja Sanju, daleko od toga, ali nikada neću onoliko koliko volim nju.. čak joj ni ime nije morao izgovoriti..ona je i dalje Ona u njihovoj obitelji..iako je prošlo 7 godina od njihovog prekida. Iako je ona njega prevarila pa ostavila..a ja sam sve ove godine bila slijepa..nisu se od tada vidjeli, dakle u 7 godina on nju nije prestao voljeti? Rekla sam mu taj dan da želim razgovarati, pa mi je pokušao objasniti kako je prva ljubav to nešto što se ne može mjeriti s drugima..a ja znam samo da ni on meni nije prvi dečko, pa sam opet voljela samo njega, nisam ni na kog drugog mislila.. i sada on mene moli da se pomirimo jer me voli..ali što će mu bilo koja kada ju neće voljeti kako treba i kada će ju uspoređivati sa Njom. Boli me kada vidim na koga sam potrošila svoje godine, ali sretna sam što se radi o 4 godine, a ne o cijeloj budućnosti.
8922
183
100
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 722   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije




Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229933   •   osuđujem 13573   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4969   •   osuđujem 1661   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2510389

Bivši mi je skoro poslao video od 7 sekundi, na kome smo polugoli i "igramo se" (ne vidi se da smo baš mi na snimku). Imam dečka i super mi je s njim, ali nekad i po nekoliko puta dnevno pogledam taj ...(više)

odobravam 252   •   osuđujem 1666   •   komentari 0
Detaljnije