Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2506235
05 Dec 18
Muž sa kojim imam dete od 7 meseci me je danas iz čista mira samo jako zagrlio i pribio uz sebe. Ja pitam šta ti je pošto generalno nije tip koji voli da se grli, mazi, ljubaka, a on kaže ''Samo ćuti'' i još jače me zagrli i krene da ljubi u obraz i glavu. I vidim kao da ima malo suze u očima. Ja se već uspaničila, ne znam šta se dešava. A on kaže - ''Pomislio sam kako je malo falilo da produžim kući to veče kada smo se upoznali, ali sam ušao u kafić jer sam u tom momentu pogledao i video druga iz srednje kako sedi unutra i ušao da se javim... Da sam te sekunde gledao levo a ne desno, moj život sada ne bi izgledao ovako.'' - A mi smo se upoznali to veče u jednom baru za onim šankom što se stoji kao uz zid, kada su se oni malo zapali dok su pričali o srednjoj i produžili dalje u grad na još po koje piće. Kada mi je to rekao htela sam da zaplačem, i pomislila u sebi da sada da mi kaže da skočim sa mosta na glavu ne bih pitala nego bi skočila koliko sam ga još više zavolela.
9848
212
86
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 722   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229933   •   osuđujem 13573   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4969   •   osuđujem 1661   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2510389

Bivši mi je skoro poslao video od 7 sekundi, na kome smo polugoli i "igramo se" (ne vidi se da smo baš mi na snimku). Imam dečka i super mi je s njim, ali nekad i po nekoliko puta dnevno pogledam taj ...(više)

odobravam 252   •   osuđujem 1666   •   komentari 0
Detaljnije