Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2516634
28 Dec 18
Gledam ovaj naš narod i razmišljam koliko nas uništava naš mentalitet. Još u školi ako ne pobegneš s časa za koji si učio umesto da se solidarišeš sa većinom bio si osuđivan kao da ti radiš nešto pogrešno. Ako redovno uplaćuješ markicu za prevoz ili očitaš svoju kartu pri ulasku u autobus smatraju te budalom jer zašto tako kad možeš da se posvađaš ili još bolje pobiješ sa kontrolorima koji samo obavljaju svoj posao. Ako poštuješ saobraćajnu signalizaciju, voziš propisanom brzinom ili ne daj Bože staneš na znak STOP odmah ti trube, psuju te najstrašnije oni iza tebe.Izgubila se osnovna kultura da onog kome je potrebno propustiš u redu, da mu ustupiš mesto u prevozu..Navela sam samo neke od primera gde smatramo uspehom to što smo na neki način "prevarili" sistem a ima ih brdo.Stalno neko nezadovoljstvo, nervoza, mržnja, traženje krivca u vlasti, prošlost...Ne znam kakvo bolje sutra želi narod bez osnovne kulture. Tu smo gde jesmo zbog onoga što jesmo, krivica je samo naša.
6887
481
149
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2102   •   osudujem 242   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232167   •   osuđujem 15397   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5146   •   osuđujem 1723   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2593488

Moj dečko tvrdi da je u redu da skenira svaku devojku na ulici dok šetamo zajedno, a da je isto tako u redu da na mene ne obraća mnogo pažnje jer se "gledamo svakog dana".

odobravam 138   •   osuđujem 1325   •   komentari 0
Detaljnije