Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2517739
31 Dec 18
Da, jeste, ja sam bio onaj najgori učenik u celoj srednjoj školi, koji je uvek bio na ivici izbacivanja. Onaj mali "narkoman" iz srednje koji je duvao svaki dan po školi, a posle škole pio. Onaj koji se tukao, bežao sa časova, i na kraju krajeva onaj dečko za kojim su sve devojčice ludele. Ne znam zašto, nisam čak nešto ni lep. I ne, neću da kažem kako sam postigao sad nešto veliko u životu, nekoliko godina posle srednje. Želim da skrenem samo pažnju ljudima koji osuđuju takvu decu. Porodični problemi, finansijsko stanje, okruženje iz detinjstva i ostali faktori su uradili svoje. Sad, kad sam malo zreliji, razmišljam totalno drugačije, čak retko kad i pijem, o drogi da ne pričam. Vijam svoje snove, da ostvarim nešto veliko u životu, završavam i faks, radim. Pre neki dan sam mami kupio sve što joj je trebalo, od patika i farmerki, do jakne i kape. Cenim što je imala strpljenja za svog sina. Molim vas, ne osuđujte takvu decu na prvu loptu jer je većina kao ja što sam bio. Izgubljeni...
8004
574
128
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5723   •   osudujem 79   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230442   •   osuđujem 13962   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5028   •   osuđujem 1682   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2528952

Otkada sam ovdje pročitao da ona cura ne voli kada je muškarci diraju oko struka dok prolaze pored nje u klubu, ne diram više ni jednu, prolazim s rukama u zraku, kao da me hapse.

odobravam 1989   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije