Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2522713
09 Jan 19
Kao mali sam bio jako siromašan, živeo sam sam sa majkom. Trebao sam da napunim 10 godina i majka je skupila pare da mi napravi tortu i ukrasi kuću koliko je mogla, znao sam da neće doći mnogo prijatelja jer niko nije hteo da se druži sa mnom zbog materijalnog stanja, posle 15 minuta niko nije došao i počeo sam da rasklanjam igre koje sam pripremio ali odjednom sam čuo zvono i vido drugara, ne znate koliko sam bio srećan. Primio sam ga unutra i dao mi je poklon u kom se nalazila set kupke i čokolada, nekome to zvuči jako malo ali meni je to tad bilo nešto najbolje što sam mogao da dobijem, sedeli smo i igrali se, jeli tortu i pili sokove dok je moja majka bila u susednoj sobi i nije htela da nam smeta. Došao je kraj rođendana i drugar je otišao i tako je i počelo naše druženje i evo danas sam napunio 34 godine i kada je moj drug isti taj došao u poklonu se nalazilo ono što i sa mojih 9 godina, a u kući smo sedeli nas troje kao i pre toliko godina. Pili kafu i pričali o tim vremenima!
11979
127
74
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5723   •   osudujem 79   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230442   •   osuđujem 13962   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5028   •   osuđujem 1682   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2528952

Otkada sam ovdje pročitao da ona cura ne voli kada je muškarci diraju oko struka dok prolaze pored nje u klubu, ne diram više ni jednu, prolazim s rukama u zraku, kao da me hapse.

odobravam 1989   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije