Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2522713
09 Jan 19
Kao mali sam bio jako siromašan, živeo sam sam sa majkom. Trebao sam da napunim 10 godina i majka je skupila pare da mi napravi tortu i ukrasi kuću koliko je mogla, znao sam da neće doći mnogo prijatelja jer niko nije hteo da se druži sa mnom zbog materijalnog stanja, posle 15 minuta niko nije došao i počeo sam da rasklanjam igre koje sam pripremio ali odjednom sam čuo zvono i vido drugara, ne znate koliko sam bio srećan. Primio sam ga unutra i dao mi je poklon u kom se nalazila set kupke i čokolada, nekome to zvuči jako malo ali meni je to tad bilo nešto najbolje što sam mogao da dobijem, sedeli smo i igrali se, jeli tortu i pili sokove dok je moja majka bila u susednoj sobi i nije htela da nam smeta. Došao je kraj rođendana i drugar je otišao i tako je i počelo naše druženje i evo danas sam napunio 34 godine i kada je moj drug isti taj došao u poklonu se nalazilo ono što i sa mojih 9 godina, a u kući smo sedeli nas troje kao i pre toliko godina. Pili kafu i pričali o tim vremenima!
12132
128
76
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2102   •   osudujem 242   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232167   •   osuđujem 15397   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5146   •   osuđujem 1723   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2593488

Moj dečko tvrdi da je u redu da skenira svaku devojku na ulici dok šetamo zajedno, a da je isto tako u redu da na mene ne obraća mnogo pažnje jer se "gledamo svakog dana".

odobravam 138   •   osuđujem 1325   •   komentari 0
Detaljnije