Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2524041
12 Jan 19
Devedesetogodišnja baba Dana mi je prva komšinica i jedna od onih žena koja je podsticala svoju decu da pale što dalje odavde i traže sreću u drugim zemljama. Ćerke su joj otišle u Skandinaviju, udale se tamo, mislim da imaju već i unuke i zadnji put su bile kod baba Dane 2000. godine, a već više od pet godina ne šalju ni pisma ni novac. Baba Dana bukvalno nema nikoga da joj se nađe, a već je bolesna. Pozvao sam jednu od njenih ćerki i objasnio joj kakav je problem, a ona mi je ladno rekla da babu strpam u neki starački dom i da će mi ona poslati sve pare za tu proceduru. Gde će im duša, i ćerke su već u godinama za starački dom, da li bi i one htele takav kraj od svoje dece... I onda sam rešio da baba Danu preselim kod mene kući i da dostojanstveno dočeka svoj kraj života među ljudima koji je vole, a ne u nekoj sterilnoj atmosferi buđavog staračkog doma.
7829
232
126
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5723   •   osudujem 79   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230442   •   osuđujem 13962   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5028   •   osuđujem 1682   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2528952

Otkada sam ovdje pročitao da ona cura ne voli kada je muškarci diraju oko struka dok prolaze pored nje u klubu, ne diram više ni jednu, prolazim s rukama u zraku, kao da me hapse.

odobravam 1989   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije