Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2529804
25 Jan 19
Pored njega ne osećam leptiriće u stomaku, ne klecaju mi kolena, ali osećam mir, osećam sigurnost i osećam ljubav. I tako je od prvog dana ove naše dvogodišnje veze. Kada kažem sigurnost, ne mislim na onu finansijsku, jer i u trenucima kada imamo poteškoća na tom polju pored njega se osećam sigurno, ako me razumete. Kada kažem mir mislim na sve ono što postižemo razgovorom i dogovorom, opet mirnim putem, bez bilo kakvog podizanja glasa, psovki i histerisanja, jer drugi način za rešavanje problema kod nas ne postoji. Poštovanje i podrška su uvek prisutni. I sve ovo je obostrano. On je neko sa kim mogu da zamislim svoju budućnost, neko sa kim mogu da zamislim decu, zdravu i normalnu porodicu, svoju starost. Čak i kada bi se pojavio sada neko ko bi probudio te leptiriće u meni i klecanje kolena, ne bih pristala na tako nešto, jer smatram da je ljubav mnogo više od toga. Kod mene srce i razum idu zajedno i nikada do sada me nisu izneverili. Verujem sebi, svom osećaju i zdravom razumu.
6349
216
103
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#202

Muški sam frizer i uvek pitam ' je l kao prosli put?', a u stvari nemam pojma kako je bilo nego samo šišam kako mi dune.

odobravam 9554   •   osudujem 1579   •   komentari 29
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230844   •   osuđujem 14312   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5078   •   osuđujem 1697   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2544090

Ništa gore nego ustajanje iz toplog kreveta.

odobravam 2162   •   osuđujem 34   •   komentari 0
Detaljnije