Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2529804
25 Jan 19
Pored njega ne osećam leptiriće u stomaku, ne klecaju mi kolena, ali osećam mir, osećam sigurnost i osećam ljubav. I tako je od prvog dana ove naše dvogodišnje veze. Kada kažem sigurnost, ne mislim na onu finansijsku, jer i u trenucima kada imamo poteškoća na tom polju pored njega se osećam sigurno, ako me razumete. Kada kažem mir mislim na sve ono što postižemo razgovorom i dogovorom, opet mirnim putem, bez bilo kakvog podizanja glasa, psovki i histerisanja, jer drugi način za rešavanje problema kod nas ne postoji. Poštovanje i podrška su uvek prisutni. I sve ovo je obostrano. On je neko sa kim mogu da zamislim svoju budućnost, neko sa kim mogu da zamislim decu, zdravu i normalnu porodicu, svoju starost. Čak i kada bi se pojavio sada neko ko bi probudio te leptiriće u meni i klecanje kolena, ne bih pristala na tako nešto, jer smatram da je ljubav mnogo više od toga. Kod mene srce i razum idu zajedno i nikada do sada me nisu izneverili. Verujem sebi, svom osećaju i zdravom razumu.
6370
218
103
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#247

Jednom sam, cekajuci red u supermarketu, veoma intenzivno prdnuo. Ljudi su pomislili da je negde iscureo amonijak i poceli da beze iz supermarketa.

odobravam 10756   •   osudujem 465   •   komentari 27
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232992   •   osuđujem 16135   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5170   •   osuđujem 1728   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2619164

Nikad nisam imala upaljen zvuk, ali nakon njega, već 3 godine, redovno, navečer, ostavljam upaljen zvuk, na najglasnije, u nadi da će nazvati. Pijan, trijezan, nije bitno, samo da mu čujem glas, da zn...(više)

odobravam 1124   •   osuđujem 515   •   komentari 0
Detaljnije