Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2533734
31 Jan 19
Kada sam imala 16 godina, zaustavio me je neki čovek na ulici sa pričom kako radi za novu (totalno nepoznatu) modnu agenciju koja traži modele za rad u inostranstvu i kako misli da bih ja bila dobra za taj posao. Dao mi je broj na koji treba da se javim da bi mi javili gde i kada da odem na razgovor. Ja, glupača glupa, pozovem, kažu mi neku adresu skoro van grada, sve ćemo se dogovoriti samo ja da dođem. Još kažu nema veze što sam maloletna, još bolje ako dođem bez roditelja . Ježim se kad se setim koliko je to smrdelo na mutna posla, a ja još odlučila da odem. Moja sestra je taj razgovor čula iz susedne sobe i rekla mojima. Naravno, zabranili su mi, nisam otišla i nedeljama sam bila ljuta na sestru i nismo razgovarale. Zapravo, ona mi je bukvalno život spasila i dugujem joj isti. Moj anđeo čuvar. Dođe mi da lupim šamar 16ogodišnjoj sebi koliko sam naivna bila, mogla sam život da izgubim.
7764
158
112
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#247

Jednom sam, cekajuci red u supermarketu, veoma intenzivno prdnuo. Ljudi su pomislili da je negde iscureo amonijak i poceli da beze iz supermarketa.

odobravam 10756   •   osudujem 465   •   komentari 27
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232992   •   osuđujem 16135   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5170   •   osuđujem 1728   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2619164

Nikad nisam imala upaljen zvuk, ali nakon njega, već 3 godine, redovno, navečer, ostavljam upaljen zvuk, na najglasnije, u nadi da će nazvati. Pijan, trijezan, nije bitno, samo da mu čujem glas, da zn...(više)

odobravam 1124   •   osuđujem 515   •   komentari 0
Detaljnije