Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2535562
05 Feb 19
Da mi je ovo neko pričao, pomislila bih da laže i da je nemoguće. Iz porodice sam koja ima teškoće sa finansijama. Godinama sam skupljala za laptop jer mi je zaista potreban, ponajviše za fakultet. Na dan kad sam krenula da kupim, izgubila sam novčanik u kojem je bio sav novac. Došla sam kući i plakala kao nikad. Sutradan me zove čovjek, našao novčanik, hoće da mi ga preda. Ja dođoh, kad momak baš kulturan, fin, oko 30 godina i vraća mi novčanik u kojem je bio sav novac. Malo smo popričali i ja mu između ostalog rekoh da taj novac godinama skupljam i za šta mi treba, na šta on govori da pođem sa njim. Meni na momenat bilo neugodno, misleći da ćemo negdje sjesti na piće, ne znam momka, ali rekoh odoh, ipak mi je vratio sav novac. Uglavnom, otišli smo u radnju kompjuterske opreme, te mi je kupio jedan od boljih laptopa. Kaže, ima neke dobrote u tebi, novac koji si sakupljala, potroši negdje drugo.
11202
139
112
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1511   •   osudujem 85   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232599   •   osuđujem 15811   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5159   •   osuđujem 1724   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2606007

Devojke, čim osetite da se ,,hladite", raskidajte sa momcima, nemojte im davati lažnu nadu. Polomih se oko ove moje, da bi mi na kraju rekla ,,Ti si toliko normalan da ne mogu da ti nađem jednu jedinu...(više)

odobravam 2076   •   osuđujem 107   •   komentari 0
Detaljnije